EcoDry sistemi Među najkorištenijim uređajima na svijetu

EcoDry uređaji postavljeni su u preko 10.000 građevina, među kojima su kulturne i povijesne znamenitosti, crkve, samostani, društveni i poslovni objekti, višekatnice, hoteli i restorani, obiteljske kuće i stanovi.

Pročitajte što misle naši klijenti, korisnici EcoDry sistema.

Testimonijali

Višekatnica – Šetalište Bačvice, Split

Poštovani, u ovoj 2022. godini, koja je već krenula, želim Vam zdravlja i uspjeha na privatnom i poslovnom planu. U našoj zgradi, Vaši uređaji instalirani 30.07.2021. rade već 5 mjeseci, i osjećamo razliku. Tokom jeseni bio je dugi kišni period u Splitu i okolici. Prije, kad bi se ušlo u zgradu, u takvim uvjetima, osjetila bi se "tufina", to je Dalmatinski izraz za neugodan miris vlage. Zapravo ne znam koji je književni izraz. Sad se to ne osjeća. Aparat koji je u istočnom dijelu podruma, u prostoru je koje koristi susjed, koji je tokom 11,12 mjeseca učestalo odlazio u podrum. Rekao je da se osjeti da je manje vlage. APARATI OPRAVDAVAJU UGRADNJU !!! Ja sam vrlo zadovoljna. Vjerujem da je i Vama zadovoljstvo, da odrađeni posao daje rezultate ! Kad Vas odvedu novi poslovi u ovaj dio Hrvatske, bit će nam zadovoljstvo da nas obiđete. Sa poštovanjem, Srdačan pozdrav

Nada Novaković
Inženjer arhitekture i ovlašteni predstavnik suvlasnika
Prizemni stan u višekatnici – Ičići

Hvala vam najljepša, zaista ću vas preporučiti dalje jer ste profesionalni, pedantni i simpatični 🙂

Gospođa Nathalie, Ičići
Tvrđa, Grad Osijek – Osijek

Ovim želimo potvrditi da su uređaji tvrtke ECODRY za sanaciju kapilarne vlage ugrađeni 20.11.2018. u objekt/urede gradske uprave u skladu s ugovorom (ponudom 03.11.2018) i na osnovu dosadašnjeg iskustva možemo potvrditi njihov pozitivan učinak (djelotvornost) na dosadašnji tok sanacije kapilarne vlage.

Grad Osijek
Pročelnica

Imate problem vlage u vašim zidovima?

Krenite u rješavanje problema!
Pošaljite nam upit sa osnovnim informacijama i očekujte naš poziv u najkraćem roku.