EcoDry trajno rješenje problema vlažnih zidova

EcoDry d.o.o. dio je međunarodne tvrtke EcoDry International GmbH sa sjedištem u Njemačkoj koja pouzdanom, dokazanom i patentiranom tehnologijom već više od četiri desetljeća efikasno rješava problem vlage u zidu.

Kombiniramo vrhunsku tehnologiju, znanje i iskustvo kako bismo vam osigurali prvoklasnu uslugu i izvrsne rezultate.

EcoDry d.o.o. ekskluzivno je predstavništvo njemačke tvrtke EcoDry International GmbH za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.  Administrativno sjedište se nalazi u Osijeku, Hrvatska.

Povijest tvrtke EcoDry počinje 1981. kada je u tehničkom uredu Tehnisches Büro Friedrich (TBF) u Njemačkoj konstruiran prvi elektrofizički uređaj za rješavanje kapilarne vlage. Od tada se tvrtka EcoDry neprekidno razvija i unapređuje, ulaže u poboljšanje patentirane tehnologije te razvija niz serija uređaja za rješenje kapilarne vlage u zidovima.

Danas je tvrtka EcoDry jedna od vodećih tvrtki u svijetu po pitanju trajne sanacije vlage u zidovima. EcoDry uključuje više od dvadeset međunarodnih predstavništva i stručnih timova koji čine visokoobrazovani kadar poput inženjera građevinarstva i elektrotehnike.

Uspješno višegodišnje poslovanje tvrtke temelji se na tri osnovna načela:

Intenzivna suradnja i komunikacija među predstavništvima i stručnim timovima te izmjene iskustva i znanja, osiguravaju stabilnost i pružanje najkvalitetnije usluge, kao i odabira optimalnog rješenja za svakog klijenta.

U cilju pokrivanja tržišta Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, 2016. godine EcoDry International GmbH otvara ekskluzivno predstavništvo EcoDry d.o.o. u Osijeku, Hrvatska.

EcoDry d.o.o. je od početka uspješan u pružanju vrhunske usluge na ovim prostorima, što pokazuje duga lista zadovoljnih klijenata.

Certifikat

Imate problem vlage u vašim zidovima?

Krenite u rješavanje problema!
Pošaljite nam upit sa osnovnim informacijama i očekujte naš poziv u najkraćem roku.