Cijena – Kvaliteta je najpovoljniji izbor među naizgled mnogim mogućnostima!

Cijena ovisi o više faktora: veličini objekta, obliku objekta, sastavu zida, koji uređaj, koliko uređaja, pojedinačna ili paket usluga, ali i o Vašim individualnim ciljevima (brža/sporija sanacija itd.).

Po načinu djelovanja uređaji se razlikuju po tome jesu li namijenjeni za građevine izgrađene od prvenstveno jednog vrsta materijala ili za građevine koje su izgrađene od više vrsta građevinskog materijala, npr. opeke, betona, morta, kamena…

U ponudi imamo različite uređaje koji se razlikuju po radijusu djelovanja, intenzitetu, namjeni i cijeni. Uređaji imaju radijus djelovanja od 12 do 15 metara (promjer 24 do 30 metra).

Cijena se odnosi na cijeli paket koji uključuje: analizu objekata, razradu sistema sanacije, savjetovanje, odabir uređaja, uređaj(e), dopremu uređaja, montaža uređaja, puštanje uređaja u rad, kao i minimalno 10-godišnju garanciju na tehničku ispravnost uređaja. Troškovi investicije su fiksni i ne uključuju naknadna ulaganja, osim vrlo niske potrošnje električne energije koja je potrebna za neprekidan rad uređaja.

Ukoliko je objekt većih dimenzija onda je vjerojatno da je više od jednog uređaja potrebno za uspješnu sanaciju kapilarne vlage. To se postiže tako da se više uređaja raspoređuju u objektu na način da se njihova polja djelovanja djelomično preklapaju (cca. jedna trećina preklopa), a sami uređaji budu postavljani na najkritičnijim mjestima, s najvećom koncentracijom kapilarne vlage, i pri tome se obrati pažnja da svi, čak i krajnji, dijelovi objekta budu odgovarajuće obuhvaćeni. Na mjestu postavljanja uređaja mora postojati funkcionalna električna utičnica (alternativno postoji mogućnost rada uređaja i na solarnu energiju). Dodatno je važno napomenuti da kapilarnu vlagu treba sanirati u cijeloj građevini kako bi se izbjegao protok kapilarne vlage iz nesaniranog dijela u sanirani dio građevine.

Analiza objekta obavljaju naši predstavnici i ona se može obaviti prije, za vrijeme ili nakon postavljanja uređaja. Analiza objekta može biti sastavni dio paketa ili se naknadno uključiti u ponudu.

Da bi odredili vrijednost – cijenu ECODRY uređaja i cijele usluge postavite si ova pitanja:

  • Koliko Vam vrijedi riješiti Vaš problem? (Metoda rješavanja kapilarne vlage uz pomoć ECODRY uređaja su ubraja u najpouzdaniju metodu rješenja kapilarne vlage!)
  • Koliko košta Vaš mir i Vaši živci? Koliko dugo morate trpjeti radnike na Vašem objektu? Koliko će Vam trebati vremena da se riješite prašine u Vašoj nekretnini? (ECODRY uređaji se postavljaju bez građevinskih radova!)
  • Jeste li u cijenu uključili uštede pri grijanju? Vlažni zidovi su jedan od glavnih uzroka preuveličanih troškova grijanja – vlaga u zidovima smanjuje toplinsku zaštitu jer se na mjestu zračnih pora koje služe kao toplinska zaštita u građevinskim materijalima nalazi voda iz tla pa troškovi grijanja postaju nepotrebno veći uslijed „odvlačenja“ topline iz zagrijanog prostora van.
  • Kolika Vam je cijena održavanja vrijednosti Vaše nekretnine? Voda u zidovima ne samo da otapa soli, odnosno mijenja strukturu građevinskog materijala, nego i promjenom obujma tijekom smrzavanja ima razarajuće posljedice. Kako voda mijenja svoja agregatna stanja zbog promjene vanjske temperature, vrši pritisak na građevinski materijal koji s vremenom puca i raslojava se te dolazi do kontinuiranog i nepovratnog uništavanja zidne konstrukcije.
  • Kolika je cijena Vašeg zdravlja? Ustajala voda u zidovima koja lagano isparava uzrokuje neugodan miris, a vlažna podloga postaje pogodna za razvoj plijesni i bakterija što može izazvati ozbiljne alergijske i imunološke reakcije, kao i razvoj astme i drugih bolesti.
  • Usporedite cijenu alternativnih „rješenja“ – podrezivanje i ubrizgavanje? Jeste li sigurni da Vam radnici neće prouzročiti dodatne troškove kroz npr. probušene instalacije? Jeste li sigurni da će poslovi biti kvalitetno izvedeni i zaštiti Vašu nekretninu 100%? Hoćete li morati ponavljati istu proceduru kroz nekoliko godina jer će barijere „popustiti“? Koliko će se materijala ubrizgati u zid? Šta ako je unutrašnjost zida puna pukotina koje „gutaju“ ubrizganu masu? To plaćate Vi! Hoćete li naići na dodatne otežavajuće okolnosti kod bušenja rupa za ubrizgavanje ili kod podrezivanja zidova što će u velikoj mjeri nekontrolirano povećati vaše troškove, a možda i prebaciti vaše mogućnosti financiranja? Hoćete li morati „popravljati“ jer izvođač nije 100% riješio problem sanacije kapilarne vlage? Hoće li kod popravka problem biti riješen? Jeli Vam bitno da imate jasnu i stabilnu računicu Vaših troškova? (Kod ECODRY metode troškovi investicije su fiksni i niski u usporedbi s drugim metodama sanacije kapilarne vlage, a transparentni jer nema opasnosti od nekontroliranih troškova i dugotrajnih višestrukih sanacija vlage koji uključuju veliku investiciju i neizvjestan trošak.
  • Je li Vam bitna kvaliteta izrade? Jeli Vam bitno da je tvrtka – proizvođač ovih uređaja stabilna kompanija koja postoji već dugo na tržištu? (Njemačka kvaliteta je najpriznatija svjetska marka kvalitete, a njemačka tvrtka ECODRY uspješno posluje na međunarodnom tržištu već više od tri desetljeća. Dugačka vrlo kvalitetna lista klijenata potvrđuje ne samo da uređaji odlično saniraju vlagu, nego da je i poslovanje tvrtke jamac za najbolju kvalitetu i odnos prema klijentima!)

Svjesni smo da je cijena naših usluga vrlo bitna kod naših klijenata i zato imamo cilj ponuditi što kvalitetniju uslugu, trajno riješiti problem kapilarne vlage kod klijenta i pri tome ponuditi što nižu cijenu kako bi ovo rješenje bilo prihvatljivije što većem krugu ljudi.

Javite nam se s upitom i rado ćemo Vam pružiti dodatne informacije. Sigurni smo da bi i Vama mogli pomoći u trajnom otklanjanju vlage iz zidova i bit će nam drago pomoći Vam jer zadovoljan klijent naša je najbolja preporuka!

Povratak

TRAJNO RJEŠENJE PROBLEMA VLAGE U ZIDOVIMA

TRAJNO RJEŠENJE PROBLEMA VLAGE U ZIDOVIMA